Sunday 16 December 2007

ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΝΤΟΡΑΣ: ΤΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ!!!

1/12/2007

ΣΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ ΚΑΛΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ στην εφημερίδα Ουτρίνσκι Βέσνικ (1 Δεκ 2007), η Υπουργός Εξωτερικών κα Ντόρα Μητσοτάκη – Μπακογιάννη, δίνει δημόσια και κατηγορηματική διαβεβαίωση: ότι στο όνομα των Σκοπίων θα υπάρχει ο ελληνικός όρος «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», υπό το περιτύλιγμα σύνθετης ονομασίας!!!!

Ιδού το επίμαχο σημείο της αποκαλυπτικής συνέντευξης-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΟΥΤΡΙΝΣΚΙ ΒΕΣΝΙΚ: «Συνεχώς επικρίνετε τις αρχές της χώρας μου για αδιαλλαξία, παρά το γεγονός ότι έχουν προσφέρει τη «διπλή φόρμουλα» (δυνατότητα για την Ελλάδα να διαλέξει ένα όνομα για τις διμερείς σχέσεις), απέσυραν τη σημαία το 1995 και έκαναν αλλαγές στο Σύνταγμα. Την ίδια στιγμή, δεν είναι ξεκάθαρο σε μας αν η Ελλάδα αρνείται τη χρήση του όρου «Μακεδονία» στο όνομα του βόρειου γείτονά της»

ΝΤΟΡΑ: «Όχι, δεν το αρνούμαστε. Γι’ αυτό και επιζητούμε μια Σύνθετη Ονομασία, η οποία θα είναι διακριτή. Δεν πήγαμε στον ΟΗΕ για να βρούμε ένα όνομα μόνο για τους δύο μας. Πρέπει να βρούμε μια ονομασία που θα είναι απλή, σαφής, εύχρηστη, και που θα ισχύει για όλους…..»!!!

Η προκλητική αυτή ομολογία-διαβεβαίωση της Υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας, εκτός του ότι δείχνει τραγική άγνοια του θέματος, εκτός του ότι αποτελεί απίστευτη διπλωματική γκάφα (διότι όταν εμφανίζεσαι δημόσια να δίνεις εκ των προτέρων, τότε χάνεις εκ των προτέρων), εκτός του ότι αποτελεί ομολογία-συνέργια μιας πρωτόγνωρης διπλωματικής «ήττας», ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΤΑΦΩΡΗ ΚΑΙ ΩΜΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ του 1992, με συμφωνία των αειμνήστων ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και ταυτόχρονα ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ «ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ» ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ & ΛΑΪΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, που αντιτίθεται - κατά συντριπτική πλειοψηφία - σε παραχώρηση του ονόματος «Μακεδονία» με οποιαδήποτε μορφή ή γραφή στα Σκόπια!!!


Η κα Μητσοτάκη – Μπακογιάννη, προβαίνει σε ιστορική ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ από τη σαφή εθνική θέση και στόχο, που έχει σφραγίσει επανειλημμένα ο λαός μας σε εσωτερικό και εξωτερικό με παλλαϊκά Συλλαλητήρια και ξεκάθαρα ψηφίσματα!!!

Εάν δεν μπορεί να υπηρετήσει τον εθνικό στόχο, τότε ας παραιτηθεί αμέσως, πριν παρασύρει σε πτώση την Κυβέρνηση Καραμανλή!!! Πριν οδηγήσει σε στιγματισμό για άλλη μια φορά το κόμμα της ΝΔ!!! Πριν ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑΝ ΑΛΛΗ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!


Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, καλεί τους Βουλευτές της ΝΔ σε ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ!!! ΤΩΡΑ!!! Άλλως να είναι απόλυτα βέβαιοι ότι θα καταποντιστούν στις Εκλογές μαζί με τους νέους ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, όπως και η κα Γιαννάκου πρόσφατα!!! Αφού εδώ είναι περισσότερο από ένα Βιβλίο Ιστορίας! Είναι η ίδια η Ιστορία!!!

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, εγγυάται το πολιτικό μέλλον κάθε ΒΟΥΛΕΥΤΗ που δημόσια, ρητά και ξεκάθαρα θα αντιταχθεί στη ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ και την ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΕ Ε.Ε. και ΝΑΤΟ, με οποιοδήποτε Σύνθετο Όνομα συμπεριλαμβανομένου και του σύνθετου ονόματος FYRO”M”, θα προσυπογράψει το ΨΗΦΙΣΜΑ της Επιτροπής (www.noiazomai.net/ypografes.html) και θα προσχωρήσει στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, παραμένοντας στο Κοινοβούλιο! (Και η πρόσκληση ισχύει για τους Βουλευτές και Ευρωβουλευτές όλων των Κομμάτων, Δημάρχους, Νομάρχες και Στελέχη Κομμάτων).

No comments: