Thursday 11 March 2010

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζει για τη συγκέντρωση κατά του νομοσχεδίου

--------------------------------------------------------------------------------

Αφού το ΛΑΟΣ και ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης υποβάθμισαν και πούλησαν την υπόθεση της διοργάνωσης ενός συλλαλητηρίου ("για να προστατέψουν λέει την προσπάθεια"), κάνει τώρα και τις ακόλουθες δηλώσεις εναντίον τόσων Ελλήνων που συγκεντρώθηκαν. Τους κατηγορεί μάλιστα γιατί φώναζαν "αλήτες - προδότες" τους πολιτικούς. Δηλαδή δεν θα έπρεπε να βρίζει ο λαός τους πολιτικούς για να μην βρίσκει ευκαιρία να κατηγορήσει ο Πάγκαλος τους βουλευτές του ΛΑΟΣ. Τα σχόλια είναι περιττά. Αντί να απαντήσουν στον Πάγκαλο όπως του αξίζει, κατηγορούν τον λαό. Ο καθένας λοιπόν διαλέγει το στρατόπεδο του...


"Σήμερα έγινε τελικά μία απόπειρα συλλαλητηρίου. Υπενθυμίζω ότι από την αρχή αυτής της Ιστορίας υπήρχαν οι διάφοροι ανεξάρτητοι ή οι Χ.Α και οι άλλοι που ήθελαν ένα ακομμάτιστο συλλαλητήριο την ημέρα της ψηφοφορίας. Εγώ ήθελα πάρα πολύ ένα ογκώδες συλλαλητήριο όπως είχαμε κάνει για το Σκοπιανό στην Θεσ/νίκη. Οι εμπειρότεροι εμού, όμως κατάλαβαν αμέσως ότι τελικά πλην ημών ουδείς άλλος ησχολείτο πια με αυτό. Για να προστατεύσουμε την προσπάθεια από ένα αποτυχημένο και μικρό σε συμμετοχή συλλαλητήριο είπαμε ότι δεν θα διοργανώση το κόμμα και αφήσαμε όλους αυτούς που φώναζαν από την αρχή για το ακομμάτιστο συλλαλητήριο να το κάνουν μόνοι τους.

Αποτέλεσμα;...αφήστε το καλλίτερα! Ήταν δεν ήταν 500-700 άνθρωποι, οι οποίοι μάλιστα με απαράδεκτα και ανόητα συνθήματα κατά των πολτικών και της Βουλής κατάφεραν να δώσουν την ευκαιρία τελικά στον κ. Θόδωρο Πάγκαλο να μας κατηγορήση όλους συλλήβδην. Και η συμμετοχή ήταν ελάχιστη και η εικόνα...άστα να πάνε. Απεδείχθη ότι η επιλογή της μή διοργανώσεως συλλαλητηρίου ήταν σοφή. Φανταστείτε ότι ήταν λιγώτεροι από το προηγούμενο στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη, δηλαδή τί λιγώτεροι; ούτε το 1/5."

No comments: