Thursday 11 March 2010

Πέρασε το εθνοκτόνο νομοσχέδιο. Η συγκέντρωση ενάντια στη χούντα ήταν η αρχή

--------------------------------------------------------------------------------

Το απόγευμα της Τετάρτης από τις 7 το απόγευμα πάνω από χίλια άτομα κάθε ηλικίας και κάθε πολιτικής απόχρωσης έδωσαν ένα πολύ δυναμικό παρών έξω από τη βουλή με αφορμή την ψήφιση από την χούντα του νομοσχεδίου που παραχωρεί την ελληνική ιθαγένεια σε εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς με ξεκάθαρο στόχο τον αφανισμό του ελληνικού έθνους. Πρέπει να σημειωθεί ότι ο κόσμος αυτός συγκεντρώθηκε χωρίς να υπάρχει κανένα ευρύ μέσο ενημέρωσης για να κινητοποιηθεί. Η όλη συγκέντρωση ήταν αυθόρμητη και επετεύχθη μέσω κινητών τηλεφώνων, κοινωνικών δικτύων και διαδικτυακών τόπων ενημέρωσης και κυρίως στην μπλογκόσφαιρα. Το αποτέλεσμα ήταν πάνω από χίλιοι Έλληνες με πανώ και σημαίες να κάνουν αφενός την απειλή τους να ληφθεί εντός βουλής για τα καλά υπ' όψιν και αφετέρου να δημιουργήσουν μία συνείδηση για την έναρξη εθνικής και κοινωνικής εξέγερσης από εδώ και μπρος. Στην αρχή της συγκέντρωσης οι διμοιρίες των ΜΑΤ επιτέθηκαν εν ψυχρώ στους συγκεντρωμένους για να ανοίξουν την μία λωρίδα κυκλοφορίας, στριμώχνοντάς τους στην απέναντι πλευρά της βουλής. Την ίδια στιγμή, η οδός Πανεπιστημίου ήταν κλεισμένη με οδόφραγμα από όλους κι όλους 20 χρυσοπληρωμένους δημόσιους υπαλλήλους και τα κόμματα της Αριστεράς απαγόρευσαν ουσιαστικά από τη βουλή να τους πλησιάσουν αστυνομικές δυνάμεις. Στο οδόφραγμα υπήρχε μόνο τροχαία...
Κατά τα άλλα η συγκέντρωση όσων αγωνίζονταν για το έθνος, κράτησε για ώρες με πολύ παλμό και οργή. Αρκετά παιδιά μοίρασαν εκατοντάδες φυλλάδια και αντίτυπα της εφημερίδας του Antistasi.Info. Ο Πάγκαλος όταν πήγε να εισέλθει στη Βουλή γιουχαΐστηκε έντονα και δέχτηκε κάποιες έξυπνες φραστικές "παρατηρήσεις" , αλλά επίθεση δεν δέχτηκε φυσικά. Βεβαίως πήγε από αλλού στην αίθουσα της συνεδρίασης της βουλής και πούλησε παραμύθι στους βουλευτές του ΛΑΟΣ ότι οι απ' έξω του επιτέθηκαν και του εκτόξευσαν αντικείμενα. ο Καρατζαφέρης από την σφοδρή του επιθυμία να λαμβάνει "αντιφασιστικά" παράσημα από τον Πάγκαλο και τους ομοίους του, υιοθέτησε και αναπαρήγαγε τα αισχρά ψεύδη του Υπουργού Εξωτερικών των Υμίων, που σημειωτέον και "αλήτης" είναι και "προδότης" και "πολιτικός".

Συμπερασματικά ο κόσμος ήταν αρκετός για τις συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα, όμως λίγος για ένα τέτοιο ζήτημα. Ο πόλεμος από σύσσωμο το καθεστώς ήταν πολύ σφοδρός και ο αποκλεισμός από τα ΜΜΕ απόλυτος. Αναλύσεις θα γίνουν πολλές όμως από εδώ και μπρος, συνειδήσεις ξύπνησαν και σηματοδοτείται η αρχή επαναστατικών εξελίξεων.

No comments: