Monday 27 August 2007

ΟΙ ΑΣΠΑΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ

( του Υποστρατήγου ε. α K. Χ. Κωνσταντινίδη)

Οι συνωμότες των σκοτεινών σπηλαίων τυφλωμένοι από το αιώνιο σκοτάδι τους βγήκαν από τα σπήλαια με τις λαμπάδες στα χέρια και κατέκαψαν την Ιερά Γη της Αρχαίας Ολυμπίας και όχι μόνον. Μερικοί τους θεωρούν απλώς οικοπεδοφάγους . Κατά την γνώμη του γράφοντος είναι κάτι περισσότερο και η αλήθεια αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθεί. Πρόκειται για συντονισμένη επίθεση με πλήρως οργανωμένο σχέδιο και με συγκεκριμένους αντικειμενικούς σκοπούς: Να τρομοκρατήσουν το λαό, να καταστρέψουν την εθνική μας οικονομία και να επιτύχουν γεωπολιτικά πλεονεκτήματα στην περιοχή. Οι εκτελεστές (ημεδαποί ή αλλοδαποί) , είναι η μετάλλαξη της 17Ν . Δηλαδή η 17Ν με νέο πρόσωπο. Ας προσέξει λοιπόν η κυβέρνηση διότι το χειμώνα θα κινδυνεύσουν από τις ίδιες δυνάμεις οι πόλεις μας . Ας συλλάβει τους αναρχικούς με τα μολότωφ και ας τους στείλει σε κάποιο ξερονήσι για αναμόρφωση πριν κάψουν την Αθήνα και τις άλλες πόλεις μας. Την προειδοποιούμε όσο είναι καιρός.

Διότι και οι εμπρηστές στην κατηγορία των συνωμοτών κατά της κοινωνίας και της φύσεως ανήκουν , όπως και οι εξουσιαστές που τους ανέχονται ή τους καλύπτουν και η πλουτοκρατία την οποία υπηρετούν. Γιατί όλοι αυτοί οι Σάυλοκ έχουν ορκισθεί σε δύο θεούς: Στον Μαμμμωνά(Κέρδος ) και στον Μολώχ(Καταστροφή-Εγκλημα). Ο άνθρωπος και η φύση γιʼ αυτούς ουδεμία αξία έχουν. Οσοι δεν πείθονται σημαίνει ότι βρίσκονται στην εκείθεν , του Κρανίου Λόφο πλευρά και ανήκουν σʼ αυτούς που προσκυνούν Αγίους και μισούν τους Σοφούς. Γιʼ αυτούς που δεν πείθονται ότι υπάρχει συνωμοσία -και επομένως και συνωμότες - πίσω από την Βιβλική καταστροφή της Ελλάδος(το θέρος του 2007) παραθέτω τα λόγια του μεγάλου φιλοσόφου Φρειδερίκου Νίτσε:

[Σε κάθε εποχή , οι εκάστοτε πολιτισμοί προσπάθησαν με οργή και αγανάκτηση να πετάξουν από πάνω τους το ζυγό της εξάρτησης από τους Ελληνες. Οι δημιουργίες τους όμως φαίνονται αδέξια αντίγραφα και μιμήσεις της Ελληνικής Τέχνης και Σοφίας. Ετσι απο καιρό σε καιρό , ξεσπάνε με κακία εναντίον αυτού του λαού, γιατί τόλμησε να χαρακτηρίσει 'βάρβαρο' ό, τι δεν είχε την ευαισθησία του (ήταν ξένο). Ποιοί είναι αυτοί οι άνθρωποι και οι λαοί , που ενώ έχουν μικρή και εφήμερη ιστορική σημασία , κωμικούς θεσμούς, αμφίβολα ήθη, κακές έξεις, διεκδικούν την εξέχουσα θέση ; Δυστυχώς, δεν είχαμε την τόλμη να ανακαλύψουμε το Κώνειο, για να απαλλαγούμε από αυτό το σύδρομο. Γιατί όλο το δηλητήριο , ο φθόνος, η συκοφαντία και το μίσος δεν στάθηκαν αρκετά για να αγγίξουν την μεγαλόπρεπη λάμψη της Ελλάδος . Και έτσι, γεμάτοι ντροπή και φοβισμένοι-όσοι τιμάμε την αλήθεια- στεκόμαστε απέναντι στους Ελληνες . Αυτούς τους Ελληνες που κρατούν σταθερά τα χαλινάρια του Ηνιόχου στα χέρια τους και κατευθύνουν την Τέχνη και Σοφία του κόσμου. Αυτήν την Τέχνη , τη Γνώση και τη Σοφία , που μπορούν κάθε στιγμή να γκρεμίζουν στην άβυσσο σαν παιχνίδι , ενώ αυτοί (οι ίδιοι οι Ελληνες) ανάλαφρα πηδούν από το άρμα, όμοια με το άλμα του Αχιλλέα χωρίς να τραυματισθούν... Ο Ελληνας ως Τιτάνας κερδίζει τον πολιτισμό του και ανακγάζει τους θεούς να συμμαχήσουν μαζί του, γιατί τους κρατάει στα χέρια του"...Αλλοι λαοί έχουν αγίους , οι Ελληνες έχουν Σοφούς.....Οι Αρχαίοι Ελληνες είναι οι αθάνατοι διδάσκαλοι της ανθρωπότητος-Φρειδερίκος Νίτσε Γερμανός διανοούμενος-ποιητής(1844-1900) Απόσπασμα από το έργο του "DIE GEBOURT DER TRAGEDIE"(Η Γέννηση της Τραγωδίας) κεφ. 15, σελ. 106(εγράφη το 1870-71 όταν ο Νίτσε ήτο 26 ετών , καθηγητής της κλασσικής φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο της βασιλείας)](ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, Δημ. Βαρδίκου, σελ. 54)

Ομως οι εμπρηστές και σκοταδιστές ματαιοπονούν . Διότι η Ελλάδα δεν είναι μόνον το αφθάστου κάλλους οικολογικό τοπίο που κατέστρεψαν προσωρινώς, αλλά και ιδέα που ούτε συλλαμβάνεται , ούτε φυλακίζεται , ούτε καίγεται, ούτε δολοφονείται, ούτε γηράσκει , ούτε πεθαίνει. Ζει και θα ζει αιώνια όσο υπάρχουν σκεπτόμενοι άνθρωποι . Οπως θα ζουν και θα συγκινούν οι θεσμοί: των Ολυμπιακών Αγώνων, της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας, του Διαλόγου , των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων , της Δικαιοσύνης, της Αλληλεγγύης, της Εκεχειρίας, της Ειρήνης κ.α. Πολύ σύντομα οι ασπάλακες του σκότους , του εγκλήματος , της ωμής υλικής βίας και των εμπρηστικών λαμπάδων , θα εμβούν και πάλι στα σκοτεινά τους σπήλαια τυφλωμένοι απο το φως της έρευνας , της επιστήμης , της τεχνολογίας και του ανθρωπισμού.

Τιμή και δόξα στους πεσόντες πυροσβέστες και πολίτες για την σωτηρία της Ιεράς Γης της Ολυμπίας και των ιερών εστιών τους.

Είναι καιρός εμείς οι Ελληνες πολίτες ναʼ αφυπνισθούμε επί τέλους και να λάβουμε μέτρα εναντίον των βαρβάρων(ημεδαπών και αλλοδαπών) που επιβουλεύονται την πατρίδα μας.

Είναι καιρός να διώξουμε τις βαρβαρικές καταβολές που μας εμβολίασαν στη θρησκεία , στη γλώσσα, στα ήθη -έθιμα , στην συμπεριφορά και στον τρόπο σκέψεως μας.

Η Τρομοκρατία και ο Φασισμός δεν θα περάσουν.

Νυν υπέρ Πάντων Αγών.